Magunkról

Magunkról
Történetünk
 

A Vareg Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t 2005-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy egyedülálló nyomdai szolgáltatást nyújtsunk a magyar piacon és a közép-kelet-európai régióban egyaránt. Megnövekedett ügyfélkörünknek köszönhetően cégünk dinamikus fejlődésen ment keresztül, melynek eredményeképpen ma a budai régió egyik meghatározó nyomdaipari szolgáltatója valamint digitális nyomdája lett.

Cégünk célja, hogy komplett megoldást nyújtsunk ügyfeleinknek versenyképes áron, rövid határidő alatt, legyen szó bármely nyomdaipari termék előállításáról a tervezéstől a kivitelezésen át a késztermék kiszállításáig, raktározásáig. Szervezetünket, gépparkunkat és alvállalkozói körünket ennek a célnak megfelelően alakítottuk ki.

Megrendelőink olyan kis-, közepes- és nagyvállalatok, akik számára fontos, hogy nyomdai igényeik kielégítésekor olyan partnerrel álljanak kapcsolatban, aki hosszútávon maradéktalanul teljesít mind a minőség, mind a határidő terén, valamint folyamatos szakmai tanácsadással igyekszik segíteni a közös munkát.

Cégünk 1-pontos kiszolgálási rendszerben áll ügyfelei rendelkezésére. Megrendelőink egyetlen kontaktszeméllyel tartják a kapcsolatot, minden kérdéssel hozzá fordulhatnak az adott munkát illetően, ezzel is segítve és leegyszerűsítve a napi ügymenetet. Nálunk a közös munka részét képezi a térítésmentes szakmai tanácsadás, igény esetén személyesen is. Szervezetünk kialakításának köszönhetően, ügyfeleink a mindennapokban gördülékeny, jó kedélyű és segítőkész ügymenet részesei!

Szolgáltatáskosarunk célja, hogy a termék előállításakor felmerülő összes munkafázist egy helyen lehessen lebonyolítani - legyen szó a kreatív tervezéstől (Vareg Grafika) a nyomdai kivitelezésen át (Vareg Produkció) a termék fizikai kihelyezéséig, kiszállításig, raktározásáig (Vareg Logisztika). Megrendelőink szolgáltatásainkat együtt, de természetesen külön-külön is igénybe vehetik.

Budapest területén belül és vidékre is kedvező tarifákkal vállaljuk a késztermék elszállítását. Raktárkapacitásunk lehetővé teszi ütemezett kiszállítások megvalósítását valamint bérraktározást is.

Ügyfeleink számára a teljesítés tekintetében maradéktalan kiszolgálást, pontosságot és megbízhatóságot garantálunk!