ADD ÁT A TUDÁSOD SAJÁT
KÖNYVEDBEN VAGY SZAKMAI
MAGAZINODBAN!

Tudásod és szakmai tapasztalataid egy könyv, vagy akár több időszakos magazin formájában is megoszthatod az ügyfeleiddel, tanítványaiddal és a világgal. Bízd szakértő kezekre saját könyved vagy szakmai magazinod tervezését és nyomtatását!

NÉVJEGYKÁRTYA GRAFIKAI TERVEZÉSSEL

A hozzád leginkább illő névjegykártya megtervezésében, a megfelelő alapanyagok és nyomtatási technológia kiválasztásában, a gyors és profi nyomtatásban és a pontos házhoz szállításban segítünk neked. Ráadásul a grafikai tervezés árát most elengedjük a végösszegből!

Bármilyen
méretben

Színes vagy fekete-fehér belívvel

Keménytáblás vagy
karton borítóval

Matt, fényes vagy
bársony fedő fóliával

Kreatív megoldás
(pl. prégelés)

TEDD EGYEDIVÉ SAJÁT KÖNYVED ÉS SZAKMAI MAGAZINOD!

Mi biztosítjuk számodra a legmodernebb, XXI. századi nyomdai technológiát, így neked nem kell korlátok közé szorítanod értékes szakmai könyved vagy magazinod.

Modern nyomdai gépeinknek és technológiai megoldásainknak hála akár kis példányszámban, 100% személyre szabottan (Print on Demand) is el tudjuk ezeket a nyomdai anyagokat készíteni neked. Bármilyen méretben, kreatív nyomdai megoldásokkal, tűpontos felbontásban, akár szoros határidőre is.

Akár kisebb
példányszámban

Akár rövid
határidővel

100% perszonalizált megoldássokal (Print on Demand)

Házhoz szállítással
vagy bérraktározással

RUGALMAS MEGOLDÁSOK A KÖNYVNYOMTATÁSBAN

Így akár már 2-3 napon belül át is veheted saját szakmai könyved vagy magazinod!

Milyen technológiával legyen kötve/fűzve/ragasztva a könyvem?

A könyvek és magazinok kötésében a ma ismert két legmodernebb megoldást, a pur ragasztó kötést és a cérnafűzést használjuk. Kartonborítós kiadványok esetében a pur ragasztó kötést választjuk, ami speciális ragasztókötő gépünknek hála az egyik legerősebb kötést jelenti a mai nyomdaiparban. Amennyiben pedig keménytáblás fedlapokkal (borító) dolgozunk, ott a speciális cérnafűzést alkalmazzuk, ami szintén hosszú távú és megbízható tartást eredményez kiadványainknak. termékképeket?

Milyen méretben készülhet a könyvem?

A hagyományos nyomdai méreteken (pl. A4) felül lehetőséged van bármilyen egyedi méretben is megtervezni a könyved, magazinod. Ha szeretnél kitűnni a tömegből szakmai kiadványoddal, akkor érdemes egy kicsit egyedivé tenned azokat a hagyományostól eltérő méretükkel is.

Milyen extra, egyedi, kreatív
megoldások közül választhatok?

Ha szeretnéd még egyedibbé tenni szakmai könyved vagy magazinod, akkor kérd bátran kollégáink segítségét! Egyedi dombornyomott, 3D hatású, UV lakkozott, aranyozott és még más izgalmas megoldásokkal tudjuk még izgalmasabbá tenni a kiadványod.

Mit kell tudnom a bérraktározásról?

Ha nem tudod megoldani szakmai könyveid, magazinjaid megfelelő tárolását, akkor bérraktározást is kérhetsz tőlünk. Mivel a tervezéstől a gyártásig úgy kezeljük a kiadványaid, mintha a sajátunk lenne, így biztos lehetsz abban, hogy a számukra legmegfelelőbb körülmények között is fogjuk őket tárolni.

ISMERT MAGYAR KIADÓKKAL DOLGOZUNK EGYÜTT

Büszkék vagyunk arra, hogy a legjelentősebb magyar kiadókkal évek óta szoros és hosszú távra szóló, megbízható partneri viszonyban állhatunk. Az elmúlt több mint 15 évben így több ezer minőségi könyv és magazin készülhetett nálunk.

 

KORÁBBI MUNKÁINK, REFERENCIÁK