EMELD MÉG MAGASABB SZINTRE
CÉGED MEGJELENÉSÉT!

Kiállításokon, rendezvényeken és szakmai napokon is profi megjelenést kölcsönözhet egy tudatosan megtervezett céges molino vagy rollup. Bízd szakértő kezekre a rollupod, molinod készítését, hogy neked már csak az elismerő tekinteteket kelljen bezsebelned!

BÍZD RÁNK MOLINÓD ÉS ROLLUPOD
TERVEZÉSÉT ÉS KIVITELEZÉSÉT!

Egy-egy kiállítás, rendezvény és szakmai nap tökéletes lehetőség arra, hogy szorosabb kapcsolatot tudj kialakítani potenciális ügyfeleiddel, partnereiddel és vásárlóiddal. Ahhoz azonban, hogy felhívd magukra a figyelmet, egy-egy jól megtervezett, minőségi molinó és rollup lehet a segítségedre. Bízd ránk céges molinód és rollupod tervezését és kivitelezését és menj biztosra a rendezvényeken!

Standard vagy
egyedi méretben
Kültéri vagy beltéri
használatra
Akár UV álló
nyomattal
Modern Mimaki
nyomadai géppel
Szép felbontással,
élénk színekkel
Standard vagy
egyedi méretben
Kültéri vagy beltéri
használatra
Akár UV álló
nyomattal
Modern Mimaki
nyomadai géppel
Szép felbontással,
élénk színekkel

MI A HATÉKONY ROLLUPOK ÉS MOLINOK TITKA?

CÉGES MOLINO ÉS ROLLUP 5 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

1. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és minden fontos részletet megbeszélünk!

2. Együtt megtervezzük az új céges molinód és rollupod: milyen méretűek legyenek, milyen technológiával nyomtassuk, kültéren vagy beltéren fogod majd használni?

3. Akár egy nap alatt elkészítjük a látványterveket.

4. Modern, XXI. századi nyomdai és fóliázó gépeinknek hála a lehető legszebb minőségben, élénk színekkel, szép felbontásban készítjük el új molinód és rollupod.

5. Az elkészült molinód és rollupod átveheted tőlünk személyesen, de kérheted akár a házhoz szállítás lehetőségét is.

Milyen információt kell adnom a molino,rollup tervezéshez?

Céges arculati anyagaidra, elsősorban a logódra, arculati színeidre és betűtípusodra lesz szükség. Ezen felül arra leszünk kíváncsiak, hogy mit szeretnél üzenni a molinódon, rollupodon? Milyen szöveget tegyünk rá? Milyen elérhetőségeid legyenek rajta? Használjunk-e fotókat, termékképeket?

Kérhetem a grafikai tervezésben is a segítségeteket?

Természetesen nagyon szívesen segítünk új molinod és rollupod grafikai tervezésében és nyomdai előkészítésében. Így te is biztos lehetsz abban, hogy a legszebb minőséget kapod majd eredményül!

Milyen méretben készíthetünk rollupot és molinot?

A molino esetében gyakorlatilag bármilyen, egyedi méretben tudunk gondolkozni. A céges rollupoknál beszélhetünk standard méretekről (850×2000 és 1000×2000), de itt is lehetőségünk van akár 100% egyedi méretben dolgozni. A tervezésben csak a képzeletünk szabhat határt!

Már van rollup szerkezetem, ezt használhatom az új rolluphoz?

Igen. Meglévő, jó állapotban lévő rollup szerkezethez is könnyedén hozzá tudod illeszteni új rollupod. Így egy szerkezettel akár többféle rollupot is használhatsz.

KORÁBBI MUNKÁINK, REFERENCIÁK