HOZD KI A LEGTÖBBET NÉVJEGYKÁRTYÁDBÓL!

A hagyományos megoldásokon felül ma már nagyon sok egyedi
és kreatív technológiával tehetjük még izgalmasabbá a névjegykártyád.
Válaszd akár a formalakkozott, plasztik kártyára nyomtatott,
QR kóddal ellátott, aranybetűs megoldásainkat, egy biztos:
azonnal felhívod magadra az üzleti partnereid figyelmét.

NÉVJEGYKÁRTYA GRAFIKAI TERVEZÉSSEL

A hozzád leginkább illő névjegykártya megtervezésében, a megfelelő alapanyagok és nyomtatási technológia kiválasztásában, a gyors és profi nyomtatásban és a pontos házhoz szállításban segítünk neked. Ráadásul a grafikai tervezés árát most elengedjük a végösszegből!

Papírvastagság:
300-400 g

Kivitel:
egy- vagy kétoldalas

Nyomás:
4+4 vagy 1+1 szín

Extra
kreatív megoldások

TŰNJ KI A TÖMEGBŐL A NÉVJEGYKÁRTYÁDDAL!

A hagyományos megoldásokon felül ma már nagyon sok egyedi és kreatív technológiával tehetjük még izgalmasabbá a névjegykártyád.
Válaszd akár a formalakkozott, plasztik kártyára nyomtatott, QR kóddal ellátott, aranybetűs megoldásainkat, egy biztos: azonnal felhívod magadra az üzleti partnereid figyelmét.

EGYEDI NÉVJEGYKÁRTYA 5 LÉPÉSBEN

Milyen papírból készüljön a névjegykártyád?

A névjegykártyák esetében a legfontosabb, hogy időtálló alapanyagot válasszunk. Ez általában egy minimum 350 g-os papír, de akár plasztik kártyára is tudunk nyomtatni. Ha számodra is fontos a Földünk védelme, akkor akár újrahasznosított papírt is választhatsz.

Milyen felülete legyen a névjegykártyádnak?

A névjegykártya felülete meghatározza azt a hangulatot, amit közvetíteni szeretnél az átadásakor. Matt és fényes felület mellett akár texturált felületű, formalakkozott, arany vagy ezüst prégelt megoldást is választhatsz.
Mi mindig azt mondjuk, hogy ne csak a vállalkozásodban merj nagyot álmodni, hanem a névjegykártyáddal kapcsolatban is!

Milyen extra dolgokat lehet
egy névjegykártyán megjeleníteni?

Az alapvető információkon (név, titulus, telefonszám, email cím, honlap elérhetősége) még nagyon sok izgalmas adat helyet kaphat a névjegykártyádon. Egy rólad készült fényképpel még egyedibbé és megjegyez-hetővé teszedezt a fontos kártyát.

Milyen stílusú legyen a névjegykártyád?

Fontos, hogy a névjegykártyád stílusa igazodjon az arculatodhoz. Olyan betűtípust és színeket érdemes választani, amit máshol is használsz, így lehet ugyanis egységes az online és offline megjelenésed. Ha bizonytalan vagy, szívesen segítünk!

100% MINŐSÉG.
100% GARANCIA.

Csapatunk szakértelmének, minőségi alapanyagainknak és kiemelkedő technológiai hátterünknek köszönhetően biztosak vagyunk abban, hogy a lehető legjobb minőségben adjuk át neked új névjegykártyáid.

IZGALMAS
KEDVEZMÉNYEK

Nem szabunk meg minimumot a névjegykártyákkal kapcsolatban, ugyanakkor érdemes minél nagyobb mennyiségben rendelned, hiszen így további kedvezményt tudunk neked adni.

LEGÚJABB
TECHNOLÓGIA

Nyomdai és kötészeti gépeink kiválasztásában nem ismerünk határokat, így, ha mi készítjük új névjegykártyáid, te biztos lehetsz abban, hogy a legújabb technológiai háttér biztosítja majd annak kiemelkedő minőségét.

KORÁBBI MUNKÁINK, REFERENCIÁK

BÍZD RÁNK NÉVJEGYKÁRTYÁD TERVEZÉSÉT
ÉS NYOMTATÁSÁT!

Ha gyors és megbízható megoldást keresel új névjegykártyáid tervezésére,
akkor kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Az ajánlatkérés után kollégáink
24-48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot.