RÓLUNK

2005-ben döntöttük el, hogy megvalósítjuk az álmunkat: egy olyan nyomdát szerettünk volna akkor létrehozni, ami tényleg teljes körű, professzionális, pontos és megbízható partnere lehet a hazai kis-, közepes- és nagyvállalatoknak. Az elmúlt több mint 15 év pedig bebizonyította, hogy sikerült elérni ezt a célunkat.

Teljes körű nyomdai szolgáltatások

Szakértő csapatunkkal és partnereinkkel nap mint nap azért dolgozunk ma is, hogy levegyük a tervezés (Vareg grafika), nyomdai előállítás (Vareg Produkció), raktározás és szállítás (Vareg Logisztika) terhét az ügyfeleink válláról.

Gazdaságos kivitelezés, egyedi ajánlatok

Nálunk nincs két ugyanolyan megrendelés. Ügyfeleink minden kérésénél alaposan megvizsgáljuk, hogyan tudnánk a számukra legprofibb, ugyanakkor leggazdaságosabb megoldást megtalálni. Ez a hosszú távú, megbízható partneri kapcsolataink alapja.

Egyedi 1-pontos kiszolgálói rendszerünk

Ügyfeleinknek a csapatunk egyetlen tagjával szükséges kommunikálniuk, hiszen ő az ő személyes kapcsolattartójuk. Legyen szó akár szakmai tanácsokról, egyedi árajánlatról, hosszú távra szóló időszakos megrendelésről, szállításról, perszonalizált vagy print on demand (POD) megoldásokról, a szakmai kapcsolattartójukra bátran számíthatnak. Ezt a megoldást nagyon kedvelik az ügyfeleink, hiszen így mindig tudják, kihez fordulhatnak.

Integrált minőség- és környezetirányítási rendszerünk

Számunkra a kezdetektől fogva kiemelten fontos, hogy ügyfeleink számára a legjobb megoldásokat tudjuk nyújtani, mindezt úgy, hogy közben vigyázzunk a környezetünkre. Ennek megfelelően 2010-ben ISO 9001:2008 és ISO 14001:2004 tanúsítványokat szereztünk, melyek azóta is meghatározzák mindennapjainkat. Saját működésünk, termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésén túl, a beszállító partnereink kiválasztásán át a környezetünk védelméig minden meghatározó döntésünk során visszatérünk ezen elvekhez.

A Vareg név ma már egyet jelent a professzionális nyomdai termékekkel és a teljes körű, komplex nyomdai, grafikai és logisztikai szolgáltatásokkal. Ez a mi titkunk.