RÓLUNK

2005-ben döntöttük el, hogy megvalósítjuk az álmunkat: egy olyan nyomdát szerettünk volna akkor létrehozni, ami tényleg teljes körű, professzionális, pontos és megbízható partnere lehet a hazai kis-, közepes- és nagyvállalatoknak. Az elmúlt több mint 15 év pedig bebizonyította, hogy sikerült elérni ezt a célunkat.

Teljes körű nyomdai szolgáltatások

Szakértő csapatunkkal és partnereinkkel nap mint nap azért dolgozunk ma is, hogy levegyük a tervezés (Vareg grafika), nyomdai előállítás (Vareg Produkció), raktározás és szállítás (Vareg Logisztika) terhét az ügyfeleink válláról.

Gazdaságos kivitelezés, egyedi ajánlatok

Nálunk nincs két ugyanolyan megrendelés. Ügyfeleink minden kérésénél alaposan megvizsgáljuk, hogyan tudnánk a számukra legprofibb, ugyanakkor leggazdaságosabb megoldást megtalálni. Ez a hosszú távú, megbízható partneri kapcsolataink alapja.

Egyedi 1-pontos kiszolgálói rendszerünk

Ügyfeleinknek a csapatunk egyetlen tagjával szükséges kommunikálniuk, hiszen ő az ő személyes kapcsolattartójuk. Legyen szó akár szakmai tanácsokról, egyedi árajánlatról, hosszú távra szóló időszakos megrendelésről, szállításról, perszonalizált vagy print on demand (POD) megoldásokról, a szakmai kapcsolattartójukra bátran számíthatnak. Ezt a megoldást nagyon kedvelik az ügyfeleink, hiszen így mindig tudják, kihez fordulhatnak.

Integrált minőség- és környezetirányítási rendszerünk

Számunkra a kezdetektől fogva kiemelten fontos, hogy ügyfeleink számára a legjobb megoldásokat tudjuk nyújtani, mindezt úgy, hogy közben vigyázzunk a környezetünkre. Ennek megfelelően 2010-ben ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítványokat szereztünk, melyek azóta is meghatározzák mindennapjainkat. Saját működésünk, termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésén túl, a beszállító partnereink kiválasztásán át a környezetünk védelméig minden meghatározó döntésünk során visszatérünk ezen elvekhez.

A Vareg név ma már egyet jelent a professzionális nyomdai termékekkel és a teljes körű, komplex nyomdai, grafikai és logisztikai szolgáltatásokkal. Ez a mi titkunk.

Munkáinkból

Elégedett ügyfeleink mondták

„Köszönjük a kiadványokat.
Tökéletesek lettek!”

„Mindenekelőtt hálásan köszönjük a naptárakat és az emléklapokat! Nagyon jók lettek!”

„Gyönyörű lett a névjegy, köszönöm.”

„A könyvek rendben megérkeztek, amit köszönettel nyugtázok – gyönyörűek! Bízom benne, hogy még az idén ismét együtt dolgozhatunk.”

„Köszönöm, elhoztam a füzeteket, nagyon szép lett!”

„2021. évben is szeretnénk nyomdai szolgáltatást igénybe venni, mivel a tavalyi évben nagyon meg voltak elégedve a kollégáink a szaklapjaink kivitelezésével és a szállítás gyorsaságával.”

„Szeretném megköszönni a gyönyörű nyomdai munkát. Profi és csodaszép lapokat foghattam a kezembe.”

„Lenyűgözött a gyár! Fantasztikus profizmus, tisztaság es koncentráció.”

„Szívből köszönöm korrektségüket és profizmusukat! A továbbiakban is csak Önöket választom!”

„Megkaptam a rendelésem. Muszáj megírnom, hogy mennyire elégedett vagyok. Nem gondoltam volna, hogy nyomda és nyomda között ekkora különbség lehet. Mindegyik kártya gyönyörű, hibátlan minőség! A színek csodásak, szinte megszólal mindegyik kártya - megmaradt pár darab, amit az előző nyomda készített, össze se lehet hasonlítani…”

„Ezúton szeretném megköszönni a munkájukat! Hálás vagyok a figyelemért, türelemért és segítségért, amit kaptam Önöktől! A kártyák gazán szépek lettek! Mindenképp ajánlani fogom Önöket, mert úgy érzem, hogy nagyon tisztességes szolgáltatást és hozzáállást kaptam! Remélem, hogy még a későbbiekben is tudok Önökhöz fordulni nyomtatással kapcsolatban. Több projekt is készülőben van!”

„Kedves Márton! Ma délben átvehettük az elkészült könyveket. CSODASZÉPEK LETTEK!!! Nagyon köszönöm a részletes instrukciókat, a gyors válaszokat és a beütemezést, hogy elhozhattuk őket délben. A végeredmény (a hozott anyag minőségétől eltekintve) tökéletes lett! Nagy örömet szereztek a szép, igényes, minőségi kötéssel! Még egyszer: nagyon köszönöm!”

„Május 30-án elhoztam Önöktől 300 példányt a regényemből. Öröm volt látni, ahogy Olvasóim a kezükbe vették, forgatták, szagolgatták, lapozgatták: »igazi könyvillat« mondogatták. A könyv sikeréhez nagymértékben hozzájárult a Vareg nyomda munkatársainak hozzáállása és szakmai tudása. KÖSZÖNÖM a munkájukat, és hogy az ügyfelük lehettem!”