SZOLGÁLTATÁSAINK

A grafikai tervezéstől, a kivitelezésen és a raktározáson át, egészen a kiszállításig mindenben a segítségedre leszünk, így te biztos lehetsz abban, hogy reklámhordozó termékeid a legjobb kezekben lesznek.

Tanácsadás

Személyes kapcsolattartód segítségére bátran számíthatsz, amikor reklámhordozó termékekkel kapcsolatban vannak kérdéseid. Legyen szó bármilyen nyomdai termékről, mi nagyon szívesen segítünk tanácsainkkal megtalálni a számodra legeredményesebb és leggazdaságosabb megoldást.

Grafikai tervezés

A tanácsadáson felül a grafikai tervezésben is szívesen segítünk neked. Így biztos lehetsz abban, hogy a legtöbbet hozzuk ki kreatív elképzeléseidből, természetesen az aktuális trendeket és a márkád sajátosságait is figyelembe véve. A grafikai tervezésen felül a nyomdai előkészítés terhét is levesszük a válladról. Az eredmény pedig, hidd el, magáért beszél majd!

Perszonalizált megoldások

Ki ne olvasna szívesebben egy olyan reklámanyagot, ami kifejezetten neki, névre szól? A megszemélyesített reklámtermékeknek mindig hatalmas sikere van az ügyfelek körében. Levelek, képeslapok, oklevelek, meghívók, belépők, bérletek, pontgyűjtő kártyák, sorszámozott és vonalkódos termékek, sőt, akár egyedi kaparós sorsjegyek elkészítését is bátran ránk bízhatod.

Változatos nyomtatási technológiák

Azért, hogy ügyfeleink számára mindig a lehető legjobb megoldást tudjuk nyújtani, többféle nyomtatási technológia közül választjuk ki az adott projekthez legmegfelelőbbet. Digitális, íves- és rotációs ofszet, óriásformátumú, szita, flexo és tamponnyomás mind más és más reklámtermékek előállításában állnak a segítségünkre. Ennek köszönhetően akár kis mennyiségben, eseti megrendeléssel, 100% perszonalizáltan és Print on demand (POD) megoldásokkal is várunk téged.

Teljes körű kötészeti megoldások

Ahhoz, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni reklámhordozó- és nyomdai termékeidből, változatos technológiák állnak a rendelkezésünkre: egyenes vágás, stancolás, perforálás, riccelés, UV formalakkozás, irkafűzés, ragasztókötés, fóliázás, laminálás, dombornyomás és prégelés.

Print on demand (POD) megoldások

A Print on demand (POD) nyomdai megoldásunknak hála akár napi szintű, kisebb példányszámú, perszonalizált nyomtatásra is lehetőségünk van. Ennek köszönhetően a gyakran változó tartalmú kiadványaid előállítására is tudunk egyedi és gazdaságos megoldást nyújtani. Használati útmutatók, évkönyvek, vendégkönyvek, jelentések, tankönyvek és jegyzetek, programfüzetek és egyéb marketing célú kiadványok előállításában nagyon hasznos megoldást a Print on demand (POD). Így nem szükséges év elején felhalmozni nagyobb mennyiséget a reklámanyagaidból, és az sem okoz problémát, ha ezen anyagok tartalmában változás történik.

Logisztika, raktározás, kiszállítás

Az elkészült reklám- és nyomdai termékeid a számukra legmegfelelőbb körülmények között tároljuk (raktározzuk). Lehetőséged van arra is, hogy időszakosan kisebb-nagyobb mennyiségben kérd a kiszállítást tőlünk, így nem szükséges neked nagyobb mennyiséget felhalmoznod a saját irodádban, raktáradban. A kiszállítással kapcsolatban pedig nem kötünk kompromisszumot: pontosan és időben szállítjuk ki a rendelt mennyiséget, hogy neked soha ne kelljen emiatt újra tervezned.