Termékeink

TERMÉKEINK

 

termekeink_nevjegy

Névjegykártyák

A névjegykártyák készülhetnek egy- vagy kétoldalas kivitelben, négyszínnyomással vagy tetszőleges direktszínekkel. Digitális gépparkunknak köszönhetően a kisebb darabszámú megrendeléseket is kedvező áron tudjuk legyártani.

Levélpapírok

Papír tekintetében hagyományos műnyomó, vagy kreatív papírra is nyomhatunk. Készülhet direkt színekkel, vagy négyszínnyomással is.

Borítékok

A borítékokat gyárthatjuk enyvezett vagy szilikonos záródással, ablakkal vagy anélkül. Akár kifutós, négy színes grafikával is készülhetnek.

Szórólapok, leafletek

Vállalkozásának egyik leghatékonyabb üzenetközvetítője lehet a szórólap és a brossúra. Egy igényesen megtervezett, kivitelezett szórólap biztosan felkelti leendő ügyfele figyelmét.
A brossúrákat formalakkozhatjuk, stancolhatjuk az egyedi megjelenés érdekében.

Önátírók, jegyzettömbök

Az önátírótömbök legjellemzőbb felhasználási területe a fuvarlevelek, számlák, egyedi áruátvevő-nyomtatványok. Tetszőleges példányszámú, grafikájú önátírótömböket tudunk előállítani, sorszámozva.
A saját logójával ellátott jegyzettömb praktikus ajándék ügyfelei számára, karton hátlapját reklám célokra is fel lehet használni.

Prospektusok, használati útmutatók

A prospektusok, használati útmutatók készülhetnek ragasztókötéssel vagy irkafűzéssel az oldalszám függvényében.

Könyvek, magazinok

Akár kis példányszámú, magánkiadású kiadványok gyártásával kapcsolatban is keressen bátran minket, digitális gépparkunkkal, kötészetünk segítségével rövid határidő alatt képesek vagyunk a termék előállítására.

Dossziék, gyűrűsmappák

Arculatának egyik fontos eleme a dosszié vagy gyűrűsmappa; a dossziék készülhetnek egy vagy két oldalon megnyomva (ez esetben információkkal láthatja el a belső oldalakat); lehet gerinces vagy gerinc nélküli, névjegykártyatartós vagy anélküli.

Papír és vinyl alapú öntapadók

Legyen szó kisméretű papír alapú etikettről vagy több négyzetméteres vinyl öntapadóról, az elkészült termékkel biztosan meg lesz elégedve.
Stancolva is készülhetnek, gyakorlatilag bármilyen formában.

Plakátok

Méret tekintetében a szabványos A-s és B-s sorozat méreteiben készülhetnek. A3-as méretig a digitális technológiának köszönhetően kis példányszámban is olcsón előállíthatóak.

Óriásplakátok, citylightok

Az óriásplakátok jellemzően papír alapúak, de ha reklámfelületét tartósan bérbevette, készülhet vinyl alapú öntapadós fóliára is, mely tovább bírja fakulás nélkül az UV sugárzást és az időjárás viszontagságait.
A citylight plakátokat a darabszámtól függően offset vagy digitális technológiával gyártjuk, így akár egy plakátot is kedvező áron tudjuk gyártani.

Dobozok, kartonok

Egyedi méretű és alakú dobozokat gyárthatunk termékéhez, pontgyűjtő akció szelvényeinek begyűjtéséhez, stb., tervezéssel és kivitelezéssel együtt.

Display-ek, attrapok, megállítótáblák

Eladóhelyi vagy bemutatótermi megjelenésének szinte kötelező kellékei a különféle display-ek, attrapok; a megállítótáblákkal hatékonyan irányíthatja üzletéhez a járókelőket.

Tollak, bögrék, egérpadok

A logóval, reklámmal ellátott tollakat, bögréket, egérpadokat szívesen használják ügyfeleik; praktikus reklám-ajándékok.

Papírzacskók, tasakok

A dobozokhaz hasonlóan egyedi méretű és alakú papírzacskókat, tasakokat gyárthatunk termékéhez, tervezéssel és kivitelezéssel együtt.

Passtartók, karszalagok

Jellemzően textil vagy műanyag alapú szalagok, hímezve vagy anélkül is készülhetnek.