TERMÉKEINK

Modern nyomdai megoldásaink között Te is biztosan megtalálod a céljaidhoz legmegfelelőbbet. Szakértő kollégáink pedig szívesen segítenek neked a választásban. Ismerd meg termékeinket közelebbről!

CÉGES KISARCULATI ANYAGOK

A céges kisarculati anyagok közé tartoznak a meglévő logóra és színvilágra építkező névjegykártyák, borítékok és levélpapírok.

Névjegykártyák

A névjegykártyád megmutatja, hogy „ki vagy”. Nem csak a legfontosabb adataid tartalmazza, hanem azt a profizmust és egyedi stílust is kommunikálja helyetted, amit te magad képviselsz. Választhatsz egy- vagy kétoldalas névjegykártyát, négyszínnyomással, vagy tetszőleges direktszínekkel. 

Levélpapírok

Ügyfeleiddel való kommunikációban a levélpapírok is igen fontos szerepet töltenek be. Hagyományosabb papírra, műnyomó eljárással, vagy akár teljesen egyedi, kreatív papírra is nyomtathatjuk céges leveleid. Ebben az esetben is választhatsz direktszínekkel, vagy négyszínnyomással készített megoldásaink közül.

Borítékok

Céges leveleid már messziről megismerhetik a meglévő ügyfeleid, hiszen a borítékot is a céged arculatára tudjuk szabni. A borítékod készíthetjük enyvezett vagy szilikonos záródással, ablakkal vagy éppen anélkül is. Kifutós, négy színes megoldásokat is elkészítünk, ahogy neked tetszik!

EGYÉB CÉGES REKLÁMANYAGOK

Reklámanyagaid nem csupán arra hivatottak, hogy új ügyfeleket szerezz a segítségükkel, vagy éppen a régi, meglévő ügyfeleiddel erősítsd meg a kapcsolatot, hanem arra is, hogy hűen tükrözzék azokat az értékeket, amiket te és a céged képvisel. Egyáltalán nem mindegy tehát, hogy milyen minőségben készülnek el reklámanyagaid. Mi segítünk kihozni belőlük a legtöbbet!

Szórólapok, brossúrák

Egy igényesen elkészített, kreatív szórólap vagy brossúra gyorsan és könnyedén bizalmat kelthet a leendő ügyfeleidben, vásárlóidban. A megfelelő tervezéssel, a brossúrához illő papír kiválasztásával sokat nyerhetsz tehát. Brossúráinkat formalakkozhatjuk és stancolhatjuk is az igazán egyedi megjelenésért.

Önátírók, jegyzettömbök

Fuvarlevelek, számlák, egyedi áruátvevő nyomtatványok és egyéb önátíró tömbök készítésében is szívesen segítünk. Lehetőséged van tetszőleges példányszámban, egyedi grafikával és akár sorszámozva is elkészíteni ezeket az anyagokat. A saját logóddal ellátott jegyzettömbjeid pedig munkatársaid, céges rendezvények és konferenciák során pedig a potenciális ügyfeleid is örömmel fogadják majd.

Prospektusok, használati útmutatók

Ahhoz, hogy termékeid és szolgáltatásaid lehető legpontosabb használatáról tudd tájékoztatni az ügyfeleid és vásárlóid, érdemes professzionálisan megírt és elkészített prospektust és használati útmutatót is biztosítani a számukra. Az egyedi prospektusokat és használati útmutatókat ragasztókötéssel és irkafüzéssel is el tudjuk készíteni (az oldalszám függvényében).

Könyvek és magazinok

Szakértelmed és szakmai tapasztalataid egy könyv, vagy akár több időszakos magazin formájában is megoszthatod az ügyfeleiddel. Akár kis példányszámban, személyre szabottan (perszonalizáltan) is el tudjuk ezeket a nyomdai anyagokat készíteni a számodra. Digitális nyomdai gépparkunk és professzionális kötészetünknek hála akár rövid határidőn belül is vállaljuk könyvek és magazinok elkészítését.

Dossziék és gyűrűsmappák

Céges arculatod érdemes megjelenítened a különféle reklámcélú vagy információs dossziékra és gyűrűsmappákra is. Ezek az arculati anyagok tovább erősíthetik a bizalmat a potenciális ügyfeleid szemében egy-egy árajánlat vagy szerződés átadásakor. Céges dossziédat választhatod egy vagy két oldalon megnyomva, gerinccel vagy gerinc nélkül, sőt, akár névjegykártya tartóval kiegészítve is.

Papír és vinyl alapú öntapadók

A különféle papír és vinyl öntapadó matricák nagyon kedveltek a céges reklámtermékek világában. Webáruházként például a csomagokra ragasztva plusz információt adhatnak a vásárlóidnak, vagy segíthetnek beazonosítani a céged. A kisebb papír alapú matricáktól az akár több négyzetméter nagyságú vinyl öntapadókig segítjük kiválasztani a reklámcéljaidhoz legmegfelelőbbet. Gyakorlatilag bármilyen formában, stancolva is meg tudjuk valósítani az elképzeléseidet.

Plakátok

A céges reklámplakátok látványos és eredményes eszközei lehetnek egy-egy időszakos kampánynak, vagy akár egy hosszabb távú márkaépítési kommunikációnak is. A szabványoknak megfelelően A-s és B-s sorozatok méreteiben, illetve a digitális technológiánknak hála akár A3-as méretig, kisebb példányszámokban is gazdaságosan megoldhatóak.

Óriásplakátok, citylightok

Reklámcélú óriásplakátod jellemzően papír alapra, de akár olyan vinyl öntapadós fóliára is el tudjuk készíteni a számodra, ami hosszabb ideig és jobban ellenáll a napsugárzás általi fakulásnak, az UV sugárzásnak és az időjárás viszontagságainak. Így biztos lehetsz abban, hogy akár egy hosszabb távra szóló kampányod megbízható kommunikációs eszközei is lehetnek. Amennyiben citylight plakátok készítésében szeretnéd a segítségünket kérni, akkor – darabszámtól függően – választhatod az offset vagy a digitális technológiát is, így a számodra leggazdaságosabb megoldást keressük majd meg.

Dobozok, kartonok

Az egyedi, kreatív megoldások azonnal felhívhatják a cégedre a vásárlóid és potenciális vásárlóid figyelmét. Termékeid csomagolásához, céges ajándékokhoz, webáruházad termékeinek szállításához bátran választhatsz egyedi méretű és alakú dobozokat. Mi örömmel megtervezzük és megvalósítjuk az elképzeléseid!

Display-ek, megállító táblák

Előadásokon, workshopokon, továbbképzéseken és egyéb céges rendezvényeiden ízléses, kreatív és egyedi display-eket és megállító táblákat tervezünk valósítunk meg a számodra. Egy megfelelően kiválasztott megállító tábla azonnal felhívja a vásárlóid figyelmét az utcán.

Reklámajándékok

Céges arculatod új életre kelthetjük bögréken, tollakon, egérpadokon, pólókon és bármilyen más kreatív reklámhordozón. Ügyfeleid és munkatársaid számára ajándéktárgyként, expo-k, workshop-ok és kiállítások alkalmával pedig egyedi reklámeszközként is bátran választhatod ezeket az ajándéktárgyakat.

Papírzacskók, tasakok

Termékeid csomagolásához és ajándékok átadásához bátran választhatod az egyedi, kreatív méretű és kialakítású céges papírzacskókat és tasakokat. Szakértő csapatunk segít kiválasztani, megtervezni és kivitelezni ezeket az egyedi reklámhordozókat a számodra.

Pass-tartók, karszalagok

Tedd igazán emlékezetessé a céges rendezvényeid azzal, hogy kreatív és egyedi pass-tarókkal és karszalagokkal várod a vendégeid! Egy ízlésesen megtervezett és profin kivitelezett beléptető reklámtermék ugyanis már az első pillanatokban, a helyszínre érkezve profizmust kommunikál az ügyfeleid és vásárlóid felé.

Plasztikkártyák

A plasztikkártyákkal számos területen találkozhatunk, ajándékkártyák, igazolvány-, beléptető-, bérlet-, kedvezmény-, törzsvendég-, VIP-, hűség-, tagsági-, névjegy és törzsvásárlói kártyák formájában. Nyomtatáskor elláthatjuk egyedileg QR- vagy vonalkóddal, sorszámmal, akár névre is szólhatnak. Egy vagy kétoldalasan készülhetnek, RFID (“érintős”, azaz beléptető) kártyákra is.

KÉRJ TŐLÜNK 100% SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT

Ha profi, gyors és megbízható nyomdai megoldást keresel, akkor kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot!
Az ajánlatkérés után kollégáink 24-48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot.